Thermoflor Construct Verdubbeling verkoopoppervlakte bij Intratuin Duiven

Overzicht projecten

terug naar projectoverzicht

Verdubbeling verkoopoppervlakte bij Intratuin Duiven

Om het hele jaar door alle productgroepen beter tot hun recht te laten komen, zetten de broers Nusselder van Intratuin in Duiven met Thermoflor een grote stap voorwaarts in de uitbreiding van hun winkel.

Van 16.000 m2 verkoopoppervlakte groeide de verkoopruimte van Intratuin Duiven naar 24.000 m2. Hierdoor ontstaat meer ruimte voor o.a. buitengroen, potterie én het succesvolle Christmasworld.

Alle artikelgroepen krijgen een  update door de uitbreiding. Er is door de broers goed gekeken naar het rendement van artikelen en de meest optimale indeling. Zo is de dierenafdeling dubbel zo groot geworden. Gezien de grote oppervlakte - klanten wandelen bijna 1 km door de winkel – is er ook een extra horecapunt op de routing.

De indeling van de buitenruimte is ook veranderd. De koude afdeling is vergroot met multi-luchtkassen (kassen met extra luchtramen) om zo het hele jaar door een optimaal klimaat te creëren. Om meer opslagcapaciteit te creëren, is ook de magazijnruimte met 2.000 m2 toegenomen.

Het parkeren is klantvriendelijker geworden met meer parkeerplaatsen (1.000) die ten opzichte van voorheen veel dichter bij de ingang zijn gesitueerd. Hiervan profiteert ook het omliggende winkelcentrum Plaza Graafstaete.

De 1e fase van de grootschalige uitbreiding ronde Thermoflor af in oktober 2017. Daarna volgde nog een 2e fase richting het voorjaar van 2018, die meer gericht was op het vergroten van de horeca- en leisure-activiteiten

Deze pagina delen!