Thermoflor Construct Europees handelscentrum 'Green Trade Center' Waterdrinker

Overzicht projecten

terug naar projectoverzicht

Europees handelscentrum 'Green Trade Center' Waterdrinker

Waterdrinker Aalsmeer heeft het officiële startsein gegeven voor de realisatie van het Green Trade Center. De oplevering was eind 2017.

Het Green Trade Center is het vlaggenschip van Waterdrinker waar samen met de leveranciers wordt ingespeeld op de behoefte van de Europese klanten. Thermoflor bouwde onder hoofdaannemer Boele & van Eesteren het kassengedeelte wat bestaat uit 17.000 m2 breedkapkassen met moderne kleurstelling en geïntegreerde scherming.

Dit handelscentrum met het shop in shop principe wordt een ‘one-stop-shopping experience’ voor groeninkopers en groenleveranciers uit heel Europa. Een toonaangevende plek, waar zowel wederverkopers als leveranciers van bloemen, planten en accessoires elkaar kunnen ontmoeten. Maar vooral een centrum waar alles te vinden is om de consument te verleiden méér bloemen en planten te kopen. Dat is het uitgangspunt waaruit het Green Trade Center is ontstaan: “Om samen geluk en gezondheid tot in het hart van de consument te bezorgen.”

Het pand bestaat uit koelcellen, warme en koude kasruimten, afdelingen voor de hardware en accessoires en een Inspiratie & Kennishuis en omvat 25.000 m2 bebouwde oppervlakte.

Deze pagina delen!