Build of garden centres and daylight buildings - Thermoflor | Intratuin Venlo (NL)

Overview projects

back to survey of projects

Intratuin Venlo (NL)

Quite an eye-catcher is the large turnstile at the entrance, at which customers are able to choose what they want to visit: the heated greenhouse, the unheated greenhouse or the restaurant at the top of the stairs. Intratuin Venlo has opted for free-flow routing for its customers. In this respect it differs from many other Intratuin branches, which are based on a fixed shopping route.

The entire roof is covered with polycarbonate plates and the steel of all the structural parts is powder-coated in a new colour: warm grey. This makes for an ideal retail ambiance with a modern, but nevertheless warm atmosphere. A surprising garden centre with a character all its own.

Share this page!